Het klinkt heel makkelijk, maar dat lijkt het niet

Herinner jij je ware kracht?

Maar wat is jouw ware kracht?
En hoe kun je jouw ware kracht herkennen?

Wat je vaak doet is een techniek of concept volgen die in boeken worden omschreven. Om jou te leren hoe je kunt worden wat je werkelijk wilt zijn.

Maar dit gaat niet over iets worden. Dit gaat over de spontaniteit van het leven. En hoe jouw leven zich hierin ontvouwt.

Moeiteloos

Je ware kracht kun je het best herkennen door het moeiteloze eraan. De openheid en de onbevangenheid die wij bij onze geboorte hebben meegekregen is de pure, natuurlijke expressie van wat wij zijn. Open bewustzijn, die verwonderd deze ervaring bekijkt, ervaart, beleefd. Zonder weerstand en in volledige overgave. De kwetsbaarheid van deze open energie is de onvoorwaardelijke liefde die zich door jou heen tot uitdrukking brengt.

Het gaat hier om je ware natuur die vanzelf omhoog borrelt als jij (je geest) je er niet te veel mee bemoeit. Want dat is jouw kracht. Daar hoef je niets speciaals voor te doen. Juist niet. Omdat je al speciaal bent in je ware natuur. Met jouw unieke talenten en kwaliteiten.

Inflexibel

Vanuit alles dat we hebben geleerd en meegekregen zijn je ideeën vaak inflexibel geworden. En hierdoor is je natuurlijke en moeiteloze natuur naar de achtergrond geraakt. Omdat jij je vanuit deze wereld bent gaan beschermen om te overleven.

Maar ieder moment kun je de onbevangenheid en kwetsbaarheid weer toelaten. En dit kan best eng voelen, omdat je dat het liefste verlangt maar vaak niet meer weet hoe je dat kunt doen.

Kijk dan naar deze video en herinner je het weer 😉

Share